Smart kamera fiskteller

HoT smart kamera er en egenutviklet smart fisketeller. Denne smarte fisketelleren baserer seg på maskinlæring og AI-teknologi, og gjør det mulig å fange avanserte data. Løsningen kan også brukes flere steder på et slakteri. Dette er en teknologi som både er brukervennlig og lønnsom. 

 

Smart kamera fisketeller

Smart fisketeller

I tillegg til å telle fisk kan smartkameraet også telle sår. Produktet vil også utvikle seg over tid gjennom samarbeid med kunden for å tilpasse seg de ønskede forholdene. Noen eksempler inkluderer å detektere om det er et knust lokk på en kasse, om det er is i kassen, om det er feil på en filet på en filetlinje, om en filet er brettet feil, og om det er en melaninflekk på fisken. Det er mange slike aspekter som kan trenes inn. Dette kan vi tilby i tillegg til grunnpakken, og når det gjelder kostnader, er ikke lenger denne teknologien dyr.

Brukersnittet

Smartkameraet har et webgrensesnitt. Gjennom dette grensesnittet har vi noen enkle brukerkontroller for grunnleggende drift. Vi har også en mer avansert side der flere ting kan konfigureres. I dette enkle brukersnittet kan man blant annet starte og stoppe kameraet og restarte tellingen. Det er også mulig å velge hvilken retning fisken kommer fra: venstre til høyre, høyre til venstre eller ned til opp. Kameraet vil da kun telle fisk som beveger seg i den valgte retningen. Det er mulig å styre kameraet gjennom dette enkle webgrensesnittet, men i de fleste tilfeller vil OPCUA-grensesnittet brukes, koblet til en kontroller.

I tillegg til brukergrensesnittet for enkel drift har vi et grensesnitt for live RTPS-video.

Hvis du har spørsmål eller ønsker å ta kontakt kan du gjøre det her. Hvis du vil ha mer informasjon om smart kamera kan du sjekke ut podkast episoden om smart kamera her. Du kan også se videoer om smart kamera på våre sosiale medier. 

 

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.