Systemer som er optimalisert for god fiskelogistikk og fiskehelse

Vi har effektive fiskelogistikk-systemer for landbaserte oppdrettsanlegg som også bidrar til god fiskevelferd. Hoseth Technology sine Triplo-pumper egner seg svært godt til å transportere fisk fra store oppdrettstanker til et sentralt plassert sorteringsbord. Èn Triplo-pumpe kan hente fisk fra en rekke produksjonstanker for kostnadseffektivitet. Vertikal plassering av pumpen er viktig for å kunne optimalisere fiskevelferden og rørsystemene til og fra pumpen bør planlegges tidlig i prosjekteringsfasen.

Vi tilbyr også fleksibel og effektiv teknologi for slakting av fisk fra landbaserte oppdrettsanlegg.

Fiskehåndtering i Hoseth Technology betyr å pumpe fisk så skånsomt som mulig. Dette gir den beste fiskekvaliteten og økonomien.

Vi har lang erfaring med håndtering og transport av levende fisk. Prosjektene vi har levert strekker seg fra relativt enkle pumpeutfordringer til de aller mest krevende med hensyn til kapasitet, avstand og høyde. Når fisk skal løftes mer enn 4-5 meter er våre vakuum/trykk-pumper den klart beste teknologien.

Løsningene våre er komplette og tilpasset kundens behov.

Etter pumping må fisk og vann skilles. Dette kan skje i en avsilingskasse eller over et sorteringsbord. Ofte er det en fordel å separere store og små fisk for å få bedøvelsesmaskinene til å fungere best mulig. Vi har løsninger som håndterer vann fra avsilere og sorteringsbord. Om ønskelig kan vi returnere det til dit fisken pumpes fra. 

Hoseth Technology har lang erfaring og har levert vannavskillere og sorteringsbord i en rekke størrelser og funksjoner.

Hoseth Technology leverer software, digitalisering og automasjonsløsninger for sjømatnæringen. Våre ingeniører, automatikere og softwareutviklere har bred kunnskap og forståelse av slakteri, støttesystem og teknologi for behandling, transport og foredling av fisk.

Softwareutviklerne har et tverrfaglig samarbeid med andre miljøer i Hoseth Technology for å utvikle de beste produktene både på maskinnivå og totallsystemer.

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.