Om oss

Vi skaper fremtidens oppdrettsteknologi​

Mye har forandret seg siden Hoseth Technology ble etablert på Averøy i 1946, men enkelte ting endrer seg aldri: Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere, solide produkter, innovasjon og gjennomføringsevne vil alltid være bærebjelker i selskapet vårt.

I spissen for innovasjon og utvikling

Den gang var vi et lokalt motorverksted med et par ansatte. I dag teller vi 40 fast ansatte som sammen står helt i spissen for innovasjon og utvikling av havbruksnæringen i Norge og internasjonalt. Vi tilbyr systemer for både sjøbasert og landbasert oppdrett, logistikksett for skip og lastebil, og stasjoner for primær behandling av fisk.

Vår nøkkelkompetanse er håndtering av levende fisk og stresskontroll. Vi har mer enn 40 års erfaring med å gjøre levende fisk om til verdifullt råmateriale. Vi er godt kjent med å jobbe med teknologi på fartøy med merder, og jobber sammen med våre kunder for å utvikle nye produkter for deres drift.

Vi hjelper kundene våre med å effektivisere arbeidsprosessene sine og samtidig sørge for at fiskevelferden blir ivaretatt på beste måte. I sum gir dette et velsmakende og trygt sluttprodukt.

Klaus Hoseth

CEO, Hoseth Technology

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.