Servicetekniker automasjon

Har du noen gang hatt lyst til å se mer av verden samtidig som du bidrar til utviklingen av en av Norges viktigste næringer? Hoseth Technology står i spissen for innovasjon og utvikling. Nå trenger vi en servicetekniker innen automasjon, slik at vi kan fortsette å utvikle havbruksnæringen både nasjonalt og internasjonalt.

Vi har et brennende engasjement for faget vårt og ønsker alltid å bli bedre. Derfor søker vi etter deg som kan se kreative løsninger og som kan arbeide både selvstendig og i team med andre. Hoseth Technology mener at de beste løsningene utvikles i fellesskap. Bli med i et trygt miljø der du kan utvikle deg selv og bidra til å forme fremtidens havbruksteknologi.

Arbeidsoppgaver:

  • Installasjon av skap og instrumentering på maskiner. 
  • Installasjon av maskiner og systemer på fabrikker og båter.
  • Commissioning, testing og oppstart av maskiner og systemer.
  • Service og support på eksisterende utstyr levert til kunder.

Som servicetekniker i Hoseth Technology vil du oppleve en variert og spennende arbeidsdag både i inn- og utland. Våre serviceteknikere er vårt nærmeste ledd mot næringen, og du kommer tett på kundene og produktene.

I en bransje som utvikles i et høyt tempo, søker vi deg som er fleksibel, strukturert og har et ønske om å utvikle deg selv og våre systemer. Våre ansatte er vår mest verdifulle ressurs. Hoseth Technology setter faglig utvikling av våre ansatte høyt og legger til rette for intern og ekstern kursing.

Vi ser etter en fagperson innen automasjon og/eller elektro. Erfaring med programmering og planlegging av installasjoner/montasjer er et pluss, men ingen forutsetning.

Som servicetekniker er det en mulighet for reise i inn- og utland.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som automatiker eller elektriker.
  • Grunnleggende kunnskap om programmering av PLS.
  •  Grunnleggende kunnskap om HMI-systemer.
  •  Erfaring med forskjellige kommunikasjonssystemer.
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper:

Å kunne se kreative løsninger, kommunisere godt og stille høye krav til deg og dine omgivelser, er kvaliteter Hoseth Technology ser etter.

Våre serviceteknikere har varierte arbeidsoppgaver. De må være selvstendige, effektive og besluttsomme, og de må samarbeide godt i team med fagfolk fra flere avdelinger i bedriften.

Vi kan tilby en spennende og variert hverdag i et stimulerende arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger.

For mer informasjon om stillingen, kontakt:
Peter Neerland (Produktleder) på telefon 474 66 605.
Søknadsfrist: Snarest.

Om Hoseth Technology:

Fra vårt hovedkontor i Kristiansund lager vi teknologi og systemer for akvakulturen, som hever standarden for fiskehelse og matkvalitet over hele verden. Vår nøkkelkompetanse er fiskevelferd ved håndtering av levende fisk og hygienisk design av prosesslinjer.

Hoseth Technology har over mange år hatt nære og tette utviklingsprosesser for å løse en del av utfordringene i laksebransjen knyttet til oppdrett- og prosessanlegg. Vi ønsker å være benchmarken. Utviklingen skjer i et høyt tempo, og vi skal være oppdaterte og endringsvillige. Gjennom tverrfaglig arbeid og samarbeid med kunder ønsker vi å være kraften som drar bransjen videre.

Totalt er vi 44 ansatte på et fantastisk anlegg på Dale i Kristiansund N. Vi jobber sammen for å skape fremtidens oppdrettsteknologi og søker nå flere medarbeidere.

Vår viktigste ressurs er våre ansatte, som leverer teknologi for oppdrettsnæringen over hele verden hver dag. Lidenskap for faget og våre kunder er det som driver oss. Vi forstår utfordringene, ser mulighetene og løsningene som kan lages i næringen. Og vi vet hvordan gode ideer blir virkelighet.

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.