Kategori
Automasjon

Smart kamera

HoT smart kamera er en egenutviklet smart fisketeller. Denne smarte fisketelleren bruker maskinlæring og AI-teknologi, og gjør det mulig å fange avanserte data. Vi har gjennom flere år utviklet et bibliotek, og kan nå implementere dette i vårt Smart Kamera. ​Løsningen kan brukes flere steder på et slakteri og har flere bruksområder. Kameraet har et brukergrensesnitt på web og et brukergrensesnitt for RTPS video.

Formålet med Smart Camera er å konvertere video til data som er verdifull for en prosess. Eksempel på dette kan være:​ Telling av fisk, arter, sår, gytere​, Detektere mengder på et område​, Se på gyldig område​.

Hele enheten er bygget inn i et hygienisk syrefast skap med kamera pekende nedover og eneste nødvendige kabel er nettverkskabelen. Produktet vil også kunne utvikle seg over tid gjennom samarbeid med kunder for å tilpasse produktet til de ønskede forholdene.

Vi tror på åpenhet med våre systemer derfor er det enkelt å integrere HoT smart kamera inn mot andre systemer. I tillegg til brukergrensesnittet, så kan systemet kommunisere over OPC-UA. Det kan også oversettes til andre protokoller.

Ønsker du å vite mer om smart kamera ta kontakt med oss her.

Specifications

Product sescription

Technical specifications

Download info

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.